10 responses to “Museu al carrer (2)

  1. Hola, tinc un mural particular signat per Bono que sempre m’han dit que és original. Si vols contactar amb mi en podem parlar i te’l podria ensenyar. Moltes gràcies

    Liked by 1 person

  2. Hola. Jo visc a Badalona, al carrer Rambla Sant Joan 101 , i el meu edifici té un mural ceràmic signat per Bono al any 72. He vist que no surt a mapa….. Es un mural que anuncia la antiga caixa de Barcelona. Agrairia saber si es tenia constància d’ aquesta obra i si està catalogat. Gràcies

    Liked by 1 person

    • Sonia,

      En primer lloc, moltes gràcies per la teva aportació.

      No tenia constància d’aquest mural. L’acabo d’afegir al mapa, com a pendent de documentar. Tan aviat com pugui, aniré a fer-ne fotografies i l’inclouré al blog.

      Malauradament, l’obra de la majoria de ceramistes en general i de Bono en particular, no està catalogada. De fet, m’he trobat amb diversos murals que han desaparegut en enderrocar l’edifici.

      Per això intento que, com a mínim, en quedi constància.

      M'agrada

    • Sonia,
      Només dir-te que he anat a fotografiar el mural que em vas comentar i l’he afegit a l’article. Realment és una obra extraordinària. Agraeixo molt que ho hagis compartit. De mica en mica aconseguirem inventariar l’obra d’aquest gran ceramista.

      M'agrada

Deixa un comentari