Cada racó, un món per descobrir

Et dono la benvinguda a aquest espai. Fa molts anys que m’agrada voltar, veure món, descobrir racons que no apareixen a les guies: sempre hi ha alguna cosa maca per veure.

Per què rondaller?

La meva mare sovint em deia “ets un rondaller”, volent dir que mai parava a casa. En realitat crec que aquesta paraula ve a dir mandrós. He trobat rondalla (conte) i rondar (passejar). Hi ha qui l’utilitza erròniament per anomenar a qui explica rondalles.

Continguts breus.

La meva intenció és donar un parell de pinzellades dels llocs que m’han semblat interessants i animar-vos a visitar-los. De cap manera es tracta d’informació rigorosa. No és la finalitat d’aquest espai donar explicacions exhaustives amb dades i paraules tècniques que poden avorrir i amb tota seguretat, tampoc domino. Per a qui vulgui saber-ne més poso enllaços.

Sobre les fotografies.

Totes les imatges que apareixen en aquest bloc són fetes pel mateix autor dels articles (que sóc jo, vaja), amb alguna excepció que indico convenientment. Em sembla fantàstic si les comparteixes, sempre que no siguin utilitzades amb fins comercials. Només et demano que, per fer justícia (i per ètica) anomenis la font: rondaller.wordpress.com

Qui sóc?

Em dic Alfons Martín i ara visc a Vilassar de Mar (Maresme), després de passar per quatre llocs més. Tot i això, l’important aquí no és qui escriu, sinó els llocs, l’art, el paisatge. Si això t’agrada, t’agradarà igual, sàpigues o no qui sóc, d’on vinc i quina edat tinc, oi? Per això mai em veuràs en cap fotografia. L’espatllaria de ben segur 😉

Vols saber una mica més? Escolta l’entrevista que em van fer a radiotecnocampus.cat

Anuncis